Klinkt Bielebale je bekend in de oren? Dan hoor jij vast bij één van de honderden groepen die de voorbije 10 jaar Bielebale is komen beleven in het park van Brasschaat. Midden in het groen staan onze eigentijdse toegankelijke jeugdverblijven met moderne accommodaties en aangepaste voorzieningen. Met een kleine of grote groep op stap? Bielebale is voorzien voor groepen van 32 t.e.m. maar liefst 131 personen!

Voor wie?

Bielebale richt zich op scholen, jeugdverenigingen, sporters, familiegroepen … van baby’s tot bejaarden, van beginners tot beroeps … voor pure vakantie, teambuilding of sport. Heeft je groep bijzondere aandacht nodig? Dan biedt Bielebale een comfortabele en aangepaste omgeving die het toegankelijkheidslabel A+ heeft ontvangen.

Activiteiten

Het zwembad met fitnessruimte, de sporthal, meerdere sportvelden in de nabije omgeving, een speelweide, een speelbos, een sportcentrum en 150ha Peerdsbos vormen de basis voor jouw inspanning. Bovendien kan je heerlijk ontspannen op het grote terras of ravotten in de omheinde tuin.

Wil je een dagje de stad intrekken? Antwerpen is met het openbaar vervoer heel makkelijk te bereiken.

Kom het vooral zelf ontdekken en beleven!

Begin alvast met het bekijken van onze website.
Wil je nog meer weten of is er iets niet duidelijk?
Contacteer ons.

Tot binnenkort!

Team Bielebale