Bielebale telt drie kamphuizen:

De Verre Planeet (53 pers), De Zon (32 pers) en De Sterren (46 pers)

De Verre Planeet heeft het toegankelijkheidslabel A gekregen; dit vakantiehuis is dus rolstoeltoegankelijk met begeleiding.

De Zon en De Sterren hebben het toegankelijkheidslabel A+ gekregen; deze vakantiehuizen zijn dus integraal toegankelijk en zijn bovendien aangepast voor mensen met een sensoriële beperking. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan prikkelarme ruimtes en structuur.

Een grote troef van Bielebale is dat de kamphuizen van 32 en 46 personen onderling te combineren zijn tot één groot kamphuis van 78 personen (Zon + Sterren). In combinatie met het andere gebouw kom je tot een totaal van maar liefst 131 bedden!

Onder het motto “in de natuur voor de natuur” hebben de nieuwe vakantiehuizen van Bielebale een milieuvriendelijk karakter. Dit komt onder andere tot uiting in de groendaken van de gebouwen. Deze groene lijn trekken wij door; zo poetsen wij bijvoorbeeld met ecologische producten, geven we aandacht aan afvalsortering en gaan we bewust om met energie. Op deze manier dragen wij meer dan ons steentje bij aan de natuur. Daarom verwachten wij ook van de groepen dat ze ecologisch sorteren en energiebewust logeren. Zo gaan we samen voor groen!

Bielebale geeft je de ruimte:

 

Logeren op de verre planeet

Op vakantie in de zon

Slapen onder de sterren

De zon en de sterren